dijous, 25 de febrer del 2010

REUNIÓ AMB EMÍLIA CABALLERO, ADJUNTA AL SÍNDIC DE GREUGES


Dilluns passat, representants de les diferents Plataformes en defensa de la Llei de Dependència de València ens vam reunir amb Emilia Caballero, adjunta primera al Síndic de Greuges, per expressar-li directament com s'està patint l'aplicació de la Llei de la Dependència.

Emilia va explicar quin és el paper de la Sindicatura de Greuges i les relacions amb la Consellria de Benestar Social, en relació amb la Llei de la Dependència, i els diferents representants exposaren situacions que no haurien de tolerar-se, en relació a les pe
rsones dependents i els seus drets. Explicà molt bé que, per tal que la Sindicatura de Greuges puga sol·licitar informació sobre la situació d'algún expedient i, finalment, poder fer informes i recomanacions a la Conselleria, cal que les persones dependents formulen i envien queixes a al Síndic de Greuges.
De la Plataforma de la Ribera vam assistir Eva, Amparo, Encarna i Eduard. Podeu veure un reportatge de la reunió en Levante-TV (Informatius, Anteriors, Dilluns 22 de febrer).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada