dilluns, 18 de maig del 2009

MANIFESTACIÓ I ACTE DE CONSTITUCIÓ

LA MANIFESTACIÓ:

Dissabte passat, juntament amb les 14 Plataformes més, la Plataforma de La Ribera per la Llei de Dependència també es va manifestar a València. Algunes persones ens vam desplaçar amb autobús -un autobús adaptat perquè vingueren també les que depenen de les cadires de rodes- ; altres, en tren o en automòbil ens vam concentrar a la Plaça de Sant Agustí darrere de la nostra pancarta ("tots podem ser dependents").
Ha estat la primera activitat forta de la Plataforma de la Ribera, després que ens posàrem a organitzar-la i abans del proper l'acte de constitució. Podem veure algunes imatges, que ampliarem més avant. Podeu llegir més informació a la premsa i a alters webs de dependència.


L'ACTE DE CONSTITUCIÓ:

S'ha previst que l'acte de constitució de la Plataforma siga el dissabte dia 30 de maig, a les 12 del migdia a la Casa de la Cultura d'Alzira. En aquestes dues setmanes que falten cal explicar els objectius de la Plataforma a totes les entuitats que tenen que veure amb eprsobnes dependents i a les entiats cíviques de la comarca, des de Montserrat a Tous i des d'Almussafes a Favara. Les entitats interessades en el que s'exposa al Manifest hauran de signar un document d'adhesió, perquè conste que estan per l'aplicaciíó de la Llei de Dependència a la Ribera i a tota la Comunitat Valenciana.

BAIXA'T EL MANIFEST PER LLEGIR-LO I ESTENDRE'L (pica ací)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada